Product pagina's

 


Privacyverklaring - Passie Bloom



Waarom een privacy verklaring: 

Vanaf 25 Mei 2018 geld de AVG (Algemene Verordering Gegevensbescherming) 

Hierin is Transparantie belangrijk en moet elk bedrijf of ZZP’er een privacy verklaring opstellen voor zijn of haar website. Ook ik vind het belangrijk dat jij weet hoe je gegevens worden opgeslagen en verwerkt. Jouw privacy is voor mij van groot belang. Passie Bloom houd zich dan ook aan de privacy wet. Dat betekend dat je gegevens veilig zijn en dat we ze netjes gebruiken. 

In deze privacyverklaring lees je wat wij allemaal doen met de informatie die we over jouw te weten komen.
Heb je een vraag hierover, stuur mij gerust een berichtje! 


Privacy verklaring Passie Bloom:

Passie Bloom, gevestigd aan Gortersweg 2 1871CC Schoorl, is de verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergeven in deze privacyverklaring. 


Contact gegevens: 

Ayla Geest is de oprichtster van Passie Bloom en de Functionaris Gegevensbeschermer van Passie Bloom 

Via: info@pastelenstaal.nlkun je contact met mij opnemen 
KVK nummer: 61802735 
BTW-nummer: NL219749528B01
Adres: Gortersweg 2 1871CC Schoorl

Passie Bloom werkt via online media, zoals deze website, maar ook via Social media kanalen als Facebook, Instagram en Pinterest.  Hier ontwikkeld, produceert en exploiteert Pastel en Staal content en informatie. 


Persoonsgegevens die wij verwerken:

Passie Bloom verwerkt persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken. 

  • Voor- en achternamen 

  • Geslacht

  • Adresgegevens

  • Telefoonnummer

  • E-mail adres

  • IP-Adres

  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, via contact of telefonisch

  • Locatiegegevens via Google Analytics

  • Eventuele gegevens over jouw activiteiten op onze website 

  • Bankrekeningnummer

  • Internetbrowsers en apparaat types via Google Analytics analyseren. 


Met welk doen en op basis van welke grondslag verwerken wij persoonsgegevens?

Passie Bloom verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen: 

  • Om te factureren nadat je een dienst of product heb afgenomen

  • Het afhandelen van jouw betaling

  • Verzenden van de nieuwsbrief

  • Je de mogelijkheid te bieden om een account aan te maken

  • Om goederen en diensten bij je af te leveren

  • Je te kunnen bellen of mailen indien dit nodig is om de juiste service te kunnen verlenen. 

  • Passie Bloom analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten af te stemmen op jouw voorkeuren. 

  • Passie Bloom verwerkt ook persoonsgegevens als hier wettelijk toe verplicht is, zoals gegevens die wij nodig hebben voor belastingaangifte.

  • Om het delen van content via Social Media (diensten van derde partijen) mogelijk te maken.

 

Geautomatiseerde besluitvorming: 

Pastel en Staal maakt geen gebruik van geautomatiseerde besluitvorming. 


Derdenverstrekking:

Passie Bloom verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. 

Met de bedrijven die in onze opdracht werken, hebben wij een verwerkingsovereenkomst afgesloten. Door een verwerkingsovereenkomst af te sluiten, zorgen wij voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Passie Bloom blijft verantwoordelijk voor deze verwerking. 

Voor het afhandelen van de bestellingen werken wij samen met: 

-Onze betalingsprovider Mollie
-Ons postbedrijf POSTNL (via MyParcel)
-Onze Hostingpartij Mijnwebwinkel

Je persoonsgegevens worden ook naar derde partijen gestuurd, zoals:

- Boekhoudsoftware Snelstart
- Administratiekantoor Laan

Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij je persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).


Hoe lang bewaren wij persoonsgegevens: 

Passie Bloom bewaard je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is voor bedrijfsvoering.  

  • Google Analytics: 26 maanden Na deze periode verwijderd Google automatisch deze gegevens en kan ik deze niet meer inzien. Deze gegevens gebruik ik bijvoorbeeld voor inzicht in mijn bezoekersaantallen. 

  • Email gegevens: Deze gegevens blijven voor onbepaalde tijd aanwezig in mijn E-mail inbox. Maar deze worden goed beschermd met onder andere wachtwoorden welke ik vaak vervang. 

  • Gegevens van klanten worden volgens de wettelijke bewaartermijn van de Belastingdienst gedurende 7 jaar bewaard. 


Cookies, of vergelijkbare technieken die ik gebruik:

Passie Bloom gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smatphone. Passie Bloom gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast worden er cookies geplaatst die jouw surfgedrag vijhouden zodat er op maat gemaakte content en advertenties aangeboden kunnen worden. 

Bij jouw eerste bezoek aan de website word je al geinformeerd over de cookies en wordt er toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. 

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. 

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/


Reacties achterlaten:

Onder product artikelen op de site, bestaat de mogelijkheid om een reactie achter te laten. Bij het achterlaten van een persoonlijke reactie word je voor-en achternaam, emailadres en IP-adres zichtbaar voor mij. Voor lezers van de site word alleen jouw voor-en achternaam zichtbaar. Bij het achterlaten van een anonieme reactie worden er geen persoonlijke gegevens zichtbaar voor mij en andere lezers. 

 

Contactformulier:

Je kunt door middel van een contactformulier vragen stellen of aanvragen doen. Hiervoor gebruiken wij je e-mailadres, ip-adres, telefoonnummer en naw-gegevens. Dit doen wij op basis van jouw toestemming. Wij bewaren deze informatie, zodat wij u bij vervolgaanvragen makkelijker te woord kunnen staan, en om zo onze klantenservice te verbeteren. 


Nieuwsbrief: 

Je kunt je abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin lees je alles over nieuwe artikelen, tips en tricks, kortingscodes en acties. Dit abonnement kun je op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Of je kunt dit doorgeven via je account. Je e-mailadres word alleen opgeslagen als jij zelf toestemming geeft voor het ontvangen van de nieuwsbrief. De gegevens worden bewaard tot je het abonnement op de nieuwsbrief weer opzegt.


Google analytics: 

Passie Bloom maakt gebruik van Google Analytics. Via deze site krijg ik informatie over mijn site en lezers. Zo kan ik onder andere zien hoeveel bezoekers er zijn, waar ze vandaan komen, en welke artikelen er vaak worden gelezen. Deze informatie gebruik ik puur voor mijzelf en het optimaliseren van mijn blog. Ik zie hierbij geen persoonsgegevens. 

Om gedeelde persoonsgegevens en de privacy (conform artikel 8f van de wet bescherming persoonsgegevens) te beschermen en te minimaliseren, heb ik het volgende gedaan: 

  • Ik heb een verwerkingsovereenkomst met Google gesloten

  • Ik heb ervoor gekozen om IP adressen anoniem te verwerken (d.m.v. het weglaten van het laatste gedeelte van IP adressen van websitebezoekers)

  • Ik heb “gegevens delen” uitgeschakeld. 

  • Er word geen gebruik gemaakt van andere Google-Diensten in combinatie met Analytics-cookies

 

Social Media knoppen:

Op de site maken wij gebruik van social media buttons van Facebook, Instagram en Pinterest. Door deze buttons kun je artikelen delen op een social media platform. De meeste social media kanalen werken met Cookies. Pastel en Staal heeft geen invloed op hoe zij deze cookies plaatsen. Lees de privacy verklaring van de betreffende social media kanalen om te weten wat zij met de verzamelde informatie doen. 

 

Links: 

Op de site tref je een aantal links aan naar websites van andere partijen. Passie Bloom is niet verantwoordelijk voor de omgang door die partijen van uw persoonsgegevens. Lees hiervoor het privacy statement van de betreffende website die u bezoekt. 

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken: 

- Gegevens van personen jonger dan 16 jaar

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@passiebloom.nldan veranderen wij deze informatie.  


Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen: 

Wil je eigen gegevens inzien, een vraag stellen of je gegevens verwijderen? Stuur dan een verzoek naar info@passiebloom.nl 


Hoe ik persoonsgegevens beveilig:

Passie Bloom neemt de bescherming van gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenst openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@passiebloom.nl

 

Klacht indienen 

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Deze privacyverklaring is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld. Mocht je toch nog aanleiding zien voor een aanvulling, dan zie ik deze graag tegemoet via bovengenoemd e-mailadres. Ook behoud Pastel en Staal zicht het recht voor om wijzigingen in het privacystatement aan te brengen. De website maakt gebruk van een beveiligde SSL-Verbinding. Alle gegevens zijn op een beveiligde computer opgeslagen. 

 

Schoorl, 12 Februari 2018 

 

 

 

© 2018 - 2019 Passie Bloom Shop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Je shopt het fijnste met cookies! Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.